Mia

Halloween.

Det är fullmåne ikväll. Det passar ju bra när alla barn går bus eller godis ikväll. Här har det varit tre gäng som har kommit o fått godis. Isac har gått en runda med Magnus o han fick ihop en del godis efter en stund. Han var så fin i sin nya dräkt.
Vi var hos Madde tidigare idag o fick smaskiga räkmackor o köttbullemackor. Jag åt som om det var sista gången jag skulle få mat, det var så gott.

Nu är det bara 7 dagar kvar tills jag åker med svärmor till värmen. 7 dar...Hoppas jag kan blogga därifrån med, vad vet jag?

Kram!!!!!!!!!!!!!!!!En läskig Isac på Halloween.....
Travet!
Vi "blåkepsar"(veterinärer o vet.assistenter) har varit på travet igår kväll. Miljonärer blev vi inte i alla fall men vi avtackade Barbro som gick i pension i våras. Hon fick lite presenter o blomma. Jättegod mat var det också.
Jag gjorde bort mig som vanligt för ni vi kom fram till travet kände jag att jag måste på toa o sprang in i närmsta dörr. Där inne var det i alla fall många toaletter o välja på men när jag kom ut o skulle tvätta händerna stod det en gubbe där o såg konstigt på mig. Jag hade givetvis gått in på herrarnas toalett. Jag låtsades i alla fall som det regnade, tvättade händerna o gick ut. Ha ha, gud vad jag skämdes!

Snart ska vi till syrran Madde o fira hennes födelsedag. Hon blir 26 på tisdag! Sen ikväll ska Isac gå "bus eller godis". Han har en cool spökdräkt faktiskt!!!
Kram alla!


Eric har fått nya vantar mössa!!Så här fint är det på slingan där jag brukar gå/springa! Vi har varit på
långpromenad idag jag o Eric!
Philip 18 år!
Har inte haft dator hemma på ett tag,suck suck! Men Philip fyllde år igår o vi sjöng för honom kl 11 o gav honom kaffe på sängen. Jag hade gjort våfflor också. Mums! Han fick pengar och parfym. Han ska på krogen ikväll så då kan han ju lukta lite gott. Jag kan inte fatta att han är myndig nu min lille store pojk. GRATTIS PHILIP!

Måste berätta om en händelse som hände häromdagen eller rättare sagt i förrgår. I vår familj händer det lite tokigheter ibland..ha ha. Magnus kom hem först i måndags i alla fall och skulle fixa käk till oss, när jag kom hem var han i full fart med att steka falukorv. Han hade ställt en plastbunke på spisen som han la korven i. Det var bara det när han skulle sätta på nudlarna vi skulle ha också så tryckte han på fel platta så...ja..det blev korven som fick sig en omgång igen fast plastbunken som de låg i blev ju inte så fin. Ett STORT hål plus att det rök i hela huset. Vi fick öppna alla fönster o dörrar för det luktade som f-n. Magnus svor och sa att vi får beställa pizza istället!! Ha ha, så kan det gå när Magnus Blomberg ska laga mat. Jag skojade med honom o sa att man ska inte steka mat i plastbunkar!  Men det var gott med pizza, barnen klagade inte i alla fall och spisen blev faktiskt ren efter en stunds putsande av Magnus. Men det luktade plast på Wienerbrödsvägen hela kvällen tyckte jag. Dan efter fick jag laga maten!Så här fin blev skålen efter Mango hade lagat mat!!Ha ha!!


Min pojke har blivit stor! Myndig kille! Grattis på 18 årsdagen den 27 oktober!