Mia

Helg igen!
Magnus åkte till Växjö igår på konferans men jag hängde inte med, jag stannade hemma med barnen i stället...våra kollegor var här en kortis o fick en snaps innan de drog vidare till Växjö. Kul kul.
Isac o Eric o jag åkte till Mc Donalds i Nybro o åt. Eric fick sin första happy meal, han åt upp rubbet. Han har börjat äta bra igen för förrut matvägrade han nästan tills vi kom på att han inte ville bli matad längre. Han vill ju äta själv så nu äter han hur mycket som helst. Efter maten åkte vi o hyrde filmer, två till Isac o en till mig. Jag älskar o titta på Wallanderfilmerna o denna gången blev det cellisten. Den var bra fast inte den bästa av dem!

Idag har vi varit på Bäckebo marknad med Anne. Vi träffade på brorsan Jörgen o hans fru Karin där. Söta Alice satt i vagnen men en sån jättesöt mössa. Gustav behöver ingen vagn längre, han har blivit stora pojken på snart 3 år. De är så söta mina syskonbarn o imorgon kommer de o äter middag här med Jörgen o Karin också förstås!! Resten av mina syskon kommer med. Det ska bli kul! Isac åkte i alla fall karusell en gång, åt hamburgare o sockervadd, han köpte en transformers med. Eric fick en korv med bröd som han åt upp rekordsnabbt och när inte Isac orkade sin hamburgare åt han upp den med. Ha ha...Inte dåligt för en 16 månaders baby. Jag köpte en massa strumpor till dem på marknaden, sen blev det lite servetter o en toarullehållare. Det är mysigt med marknad tycker jag!!

Nu är Mango hemma igen, ikväll ska han laga en middag till oss. Jag ska inte göra någonting alls säger han, jag ska bara vila tyckte han. Han är ju för gullig. Jag ska nog ta ett bad sedan, läsa o ta det lugnt o göra som han säger. Ibland kan man ju lyda honom. hi hi.

Isac o Eric på Mc Donalds.

Här ska Isac hugga in på sin enorma chokladsockervadd på Bäckebo marknad.
LITE BILDER




Jag gjorde ett nytt litet
land runt rosenträdet med
kärleksört jag fått av Helen
och solcellslampor som vi
fick av mamma. Det blev fint.


Tog ett kort i smyg på Mango
när han grejade med den
blivande gräsmattan på
baksidan.

Isac o Eric leker bra tillsammans.
Idag gick det bättre att lämna
Eric på dagis, han grät inte så länge,
han slutade innan jag hann lämna dagis.
Det kändes bra!


När jag inte får göra flätor
på Sarah o Cissi längre så
lånade jag grannbarnet
Filippa. Än kan jag!!!

En strålande glad Eric!!!


Ja det var några bilder och nu ska jag titta på idol...det är ju faktiskt en från Nybro som är med!!
Ha det bra!!!
Ny vecka...nya tag!

Eric var jätteledsen idag när jag lämnade honom, han började skrika redan när jag tog ut honom ur bilen....Mitt stackars hjärta pallar inte med det, men nu när jag ringde för 10 minuter sen var han glad o gick på upptäcksfärd ute på dagisgården. Min lilla plutt.

Jag tycker det är kul ändå att gå till jobbet, idag var det som en ljummen sommarmorgon, det är ju trots allt snart oktober. I oktober blir min stora ståtlige son 18 år, tänk mitt första barn blir snart myndig! Han håller på med sitt körkort nu på skolan han går, han ska ta lastbilskort också för han vill bli lastbilschaffis sen. Det är spännande att bli 18 det kommer jag ihåg faktiskt trots att det är några år sedan. Philip håller på att leta efter den perfekta bilen. han gillar att greja med bilar med som är en lycka för mig som har tummen mitt i handen när det gäller sådant. Nu i veckan ska han fixa mitt lyse på bilen för jag ska besikta min Renault på fredag. Får be till gud att den går igenom och att jag inte behöver gå hem sen.

Jag tittade på Hollywoodfruar igår o jag tycker Anna Anka är en bitch. Hennes uttalande om svenska fruar i Sverige som inte bryr sig hur de ser ut....hur ser hon ut själv människan....hon har väl köpt sin kropp med fettsugningar, förstoring av bröst med mm. Har man pengar som gräs går det ju, det finns ju de som lider för sin kropps skull men inte har råd att göra om sig för den sakens skull, men bara för man är rik behöver man inte vara odräglig o elak. Tänker på Kalle Anka när jag tittar på henne...ha ha.  Jag tycker i alla fall att vi tjejer som bor i verkligheten är kanon, vi har i alla fall äkta kroppar....o hennes snack om att gubbarna är otrogna mot sina fruar här i Sverige...ja ja den där Paul Anka ska man nog inte lita på....En rik snubbe som kan få vem han vill när som helst, jag skulle nog inte vara så säker på att han är trogen, du lilla Anna "Kalle" Anka..... Hon hade ett uttalande på tvn igår att de flesta ligger sig till toppen men det har inte jag gjort....hm hm....menar hon att hon inte haft sex med den där Paul Anka innan hon gifte sig då eller?????? Gifte hon sig pga kärlek eller pengar...? Hade hon gift sig med honom om han hade varit fattig, han är ju trots allt gammal o ett huvud kortare än henne?? Det är väl inga frågor jag får svar på så länge jag tittar på det programmet antar jag. Jag låter kanske gnällig men jag kommer nog fortsätta och kolla på programmet. Själv skulle jag inte vilja ha ett sådant liv, tänk att ständigt vara rädd att de skulle kidnappa ens barn och förresten älskar jag att ta hand om min familj själv utan hemhjälp, sköta hemmet själv o laga mat, jag skulle nog bli rastlös annars, sådan är jag!!!
Ha det bra!!!