Mia

Glasögonorm!!
Ja då har man blivit med glasögon på gamla dar. Det känns lite ovant men om nu huvudvärken har försvunnit o yrheten så är jag bara nöjd..Jag kanske fixar linser någon gång i framtiden med så man har lite att välja på!
När jag satte på mig glasögonen för första gången var allt så klart...färger o annat ser mycket bättre ut nu!! Varför har jag inte fixat dem tidigare???? En ny värld har öppnat sig!

På lördag ska vi på tjejfest! Lite förfest hemma hos mig innan. Det blir Linda, Madde o Julia som kommer hem till mig sen drar vi vidare till Byttan i Kalmar! Jättekul hoppas jag vi får!!!

I kväll har vi varit på Mc Donalds med barnen. Innan var vi på Ölands plantskola o köpte lite perenner till stenlandet i trädgården! Det blir nog fint där till sommaren!!


Så här måste jag se ut nu....Sjukhuset o synsam!
Ja då har Cissi fått sina kortisonsprutor i senorna idag. Eftersom det var smärtsamt ingrepp blev hon sövd. Jag var med när hon sövdes o när hon vaknade men under sprutorna fick jag gå ut o vänta. Jag satt i 20 minuter o tittade på henne när hon sov, hon såg så fridfull ut och jag klappade henne på kinden men hon märkte ingen ting. Plötsligt vaknade hon upp o satte sig hastigt upp i sängen o tittade sig omkring. Det tog nog tjugo minuter innan riktiga Cissi tittade fram för hon var groggy o frågade samma frågor flera gånger o fnittrade som om hon var berusad. Vad vi skrattade!! Det är skönt att det gick så bra i alla fall. Vi var på sjukhuset sammanlagt 3 timmar så det gick ju ganska fort!

Sen var jag hos optiker. Jag ska få glasögon, jag har ett brytfel som har gjort mig yr plus fruktansvärd huvudvärk. Det ska bli skönt när jag får dem för det är ett helvete utan. Känner mig svimmfärdig ibland...tänk vad ögon kan ställa till med!

Efter det var Cissi o jag o Sarah o shoppade lite kläder till oss o de små kidsen. En fullspäckad dag alltså!!

10 april
Idag för ett år sen blev jag moster till en liten Hampus. Grattis Hampus på 1 årsdagen!!!

Nu har jag varit ledig en hel vecka, det har varit helt underbart! Igår var vi på växer i Kalmar o köpte en massa penséer o fröer. Sen hemma planterade jag Isac o Eric dem plus att vi gjorde ett litet land till Isac där han har lite jordgubbar, vinbärsbuskar och fröer=kålrot.

Mango har jobbat på med trädgården, det börjar likna nåt nu på baksidan, tänk sen när det blir gräs med. Vi har stora stenblock på baksidan där vi ska ha blommor runt sen. Det är kul att planera trädgård!
Grattis lille Hampus!!! Här på bilden är han bara 6 månader snart,
bilden är tagen den 29 september. Sötnosen!