Mia

snön smälter!!
Nu smälter snön äntligen, solen lyser idag med så man börjar få lite vårkänslor. Magnus o Philip har skottat bort all snö från altanen runt huset. Det var jättemycket!!

Idag skulle min mormor fyllt 89 år om hon levat men cansern tog hennes liv vid 58 års ålder. Jag kommer ihåg henne lite, hur hon såg ut fast jag bara var 9 år när hon dog!  Magnus farmor är lika gammal, hon blir 89 i augusti, hon är ganska pigg ännu!!!

Ikväll ska jag hämta flickorna igen så nu i veckan blir det liv o rörelse igen o imorgon börjar jag jobba heltid. Ska pröva om det funkar för Isac o Eric börjar en halvtimme tidigare, det är ju inte så mycket men vi får se!!


Den här snön har Mango o Philip fixat bort+ framsidan!!!


Eric är pigg på mornarna. Här är kl bara 06.15!!!


Isac är i sin hemmabyggda koja!
Tisdag 23/2

Skrev ett inlägg i helgen o la in bilder och helt plötsligt bara försvann allt. Vad trött jag blev, jag orkade faktiskt inte skriva om allt då så nu gör jag ett nytt försök. Suck!

Vi hade kalas för Sarah, Cissi, pappa o Julia i lördags. Vi bjöd på våfflor, grädde, sylt o glass. Jag gräddade 43 våfflor faktiskt o det räckte till 19 personer som tur var!! Det roliga sen på kvällen var att Julia sov över hos oss, det var många år sedan hon gjorde det. Kul kul. Hon var en runda hos mamma o kollade melodifestivalen som bara är skit i år tycker jag.

I söndags var vi på Hansa city o shoppade kläder sen en runda till Ikea för Julia skulle sätta sprätt på presentkortet hon fick där. Det blev lite av varje..tom lite kyckling o pommes, man blir ju hungrig av att shoppa!!!

Igår kväll satt vi o kollade på en lurig film när vi plötsligt hörde vår värmepanna låta konstigt, det rann vatten med. VAD ÄR DETTA FÖR HUS DE HAR BYGGT???? Isac hade tidigare på kvällen varit på toa o då gick det inte att spola, då hade antagligen vattnet frusit i rören igen. Vårt hus är nog ett måndagsexemplar av Smålandsvillan...det ser inte bättre ut, så idag är Magnus hemma för att reda ut problemet, hoppas det går bra..

Ikväll ska jag på bio o se Farsan. Hoppas den är bra!!

En sista tanke för idag går till "KnivLasse" som dog igår plötsligt. Ena dagen finns man o nästa dag inte. Sorgligt..Lasse blev endast 56 år.


äntligen fredag!
Har precis avslutat jobbet. En jobbig dag med huvudvärk så in i bomben men nu börjar det lugna ner sig plus att morgonen började lite väl dramatiskt för min smak men det fixade sig det också så nu är det fredagsmys som väntar!!!

Ifall ni är täppta i näsan rekommenderar jag en snyftfilm som jag såg i går. Den heter "Allt för min syster". Jag tjöt mig igenom filmen, det var länge sen jag tjöt så mycket till en film. Se den o nästäppan går över, jag lovar!!!!
TREVLIG HELG!!!!!!!