Mia

Snö igen!
Är det någon mer än jag som är trött på snö nu...?Kylan med är ganska jobbig. Jag vill ha vår nu o se tulpanerna vi planterade i höstas o se alla träd blomma. Just nu bara öser det ner snö. Undrar om jag  kommer till jobbet imorgon??? Måndag imorgon igen, en hel vecka framför sig, men det brukar gå fort! Jag jobbar bara 4 dagar för Cissi o jag ska till sjukan på torsdag. De ska se om det fungerar med medicinen hon fick mot sina leder. Denna vecka får vi veta vad Sarah lider av också. Bara det inte är diabetes som läkaren trodde...hoppas inte......Jag vill att barnen ska må superbra!!!

Snart kommer mina tonåringar hem. De har haft kalas för Sarah hemma hos sin pappa. Jag kommer troligen ha kalas för Cissi o Sarah den 20 februari!!! Myspys!


Vackert kanske men kallt i längden!!!
en jobbig torsdag!
Har haft ont i magen ett par dar...det är nog stress. Är ständigt orolig för barnen..
Cissi fick veta i måndags att hon har en reumatisk sjukdom men hon tog det bra och det finns ju mediciner men ändå känner jag att vad fan..varför...? Men hon är en tuff liten tjej som inte visar att hon har ont fast hon har det. Min lilla flicka. Nu ska de utreda vilken sorts reumatism hon har men jag ska stötta o följa med henne till sjukhuset varje gång. Vi skrattar o har kul ändå fastän vi är på sjukhuset, hon har en sådan härlig humor.

Igår var Sarah hos läkaren o tog prover med som vi får veta om en vecka. Hon har svimmar till o från o sådant gör en modershjärta orolig också. Vänta en vecka, det är ju tortyr. Älskar barnen så mycket o man känner sig maktlös...vill att de ska må bra!!!

Ikväll ska Sarah få födelsemiddag hemma för hon fyller år i morgon, men då är hon hos sin pappa. Hurra för Sarah som blir 17 år!!!
Fredag hela veckan!!
Då var det fredag igen!
Igår var Cissi o jag på sjukhuset. Hennes leder blev undersökta, de är svullna plus att hon har inflammerade senor. Nu ska hon göra lite övningar för att mjuka upp handlederna lite o fingrar! Vi fick tips om en vetekudde som man kunde värma i micron som höll värmen ett tag. Smart grej så jag tänkte sy en sådan till Cissi som hon kan värma sina stackars händer i! Får åka hem till morsan o låna hennes symaskin!! Jag skulle vilja ha en egen symaskin men just nu ska jag spara till vår resa till Cypern. Jag har i alla fall betalat handpenningen till resan nu. Det ska bli så kul att resa med Philip, Sarah o Cissi!!! Vi brukar ha kul ihop och Philips roliga kommentarer som kan komma ibland så man nästan skrattar ihjäl sig!

Ikväll blir det fredagsmys igen med egen kebabtallrik o chips o dipp o en härlig brasa i tälgstenskaminen!!!
TREVLIG HELG!!