Mia

semester
Den första semesterveckan lider mot sitt slut. Den har varit bra med både regn, sol, bad, getingar o planering inför festen vi ska ha på lördag. Det kommer 50 personer, kul som bara den!!! Vi ska fira vårt äktenskap tänkte vi, när vi gifte oss den 22 maj i år. Älskar Magnus mer o mer för varje dag.... Vi har varit o köpt ett partytält idag så är det någon som vill hyra det så ring oss!!!

Imorgon blir det att inhandla all mat till festen plus göra en tipspromenad, sätta upp partytältet(!), Cissi o jag ska fixa pass till Cypernresan också, det börjar närma sig resan nu för vi åker den 23 AUGUSTI!! Det ska bli kul att åka iväg med  Philip, Sarah o Cissi!!

På måndag åker vi till Öland en vecka med husvagnen tillsammans med våra grannar Krille o Anna +Neo. Kul! Vi ska till Lådobilslandet med pojkarna o så kommer Sarah o Elin o bo hos oss ett par dagar! Kul när de stora barnen vill umgås lite när de är lediga från sina sommarjobb. Det är så skönt att slippa jobba, bara vara....


Isacs favoritintresse
just nu!!!
4 dagar kvar
...till semester....jag antar att denna sista vecka lär gå sakta mot semestern. Jag lär upp en vikarie denna vecka men det är okej, men man får vara på helspänn hela tiden så det inte missas några större sjukdomar. De har en vecka att lära sig och det är inte mycket tid men de lär sig med tiden.

Ville visa en fin bild på Cissi som Fredrik tog när hon inte visste om det, sådana bilder blir bra!!!Mango 42 år!!
Idag fyller min älskling o man 42 år. Han fick en Clematis av mig, en klängväxt som han ska plantera ute vid carporten på baksidan! Barnen o jag sjöng för honom i morse samtidigt som åskan dundrade på plus att det ösregnade ute. Jag trodde det skulle bli bättre luft ute efter åskan men det är lika kvavt än!

Ikväll ska vi på Zpanska flugan med Susanne Reuter o Robert Gustavsson o Peter Dalle. Anne ska vara barnvakt o Philip ska skjutsa oss...Det blir nog jättekul..bara det inte regnar ikväll när vi sitter där=)

Sarah var här igår kväll. Kul när hon kommer för jag får inte träffa henne ju så mycket i sommar, men idag åkte hon tillbaka till jobbet på öland!!! Cissi har också åkt till Öland med Lina o hennes familj o ska vara borta ett par dagar. Bara pojkarna som är hemma!!


Sarah kör Isac o Eric i skottkärran


42 åringen


Sarah som är öländska i sommar.


Isac o Eric äter chips på altanen