Mia

Fru Blomberg
Ja, för en vecka sedan i all hemlighet blev man fru Blomberg i en solig kohage med ån rinnande bakom o kvittrande fåglar!! Allt var så underbart o lyckat o romantiskt o rörande. Mitt hjärta var fullt av kärlek denna härliga lördag som var pingstafton. Tänk att jag är gift med denna roliga härliga kärleksfulla man. Livet kommer aldrig att bli tråkigt igen, det händer alltid något med Mango!!! Jag älskar honom av hela mitt hjärta!!!

Här är en dikt!!

Mitt hjärta är ditt
Ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter
Min lycka är din
Din lycka är min
och gråten är min när du gråter

Älskar dig Magnus!!!


22 maj 2010 blev vi man o fru!!!


Våra fina ringar!!


Min brudbukett


Alla barnen var med på vår stora dag!!

20 maj!
Igår var det vårfest på Isacs skola. De spelade pjäs för oss o Isac sa efteråt att han nästan kissat på sig för att han var så nervös. Ha ha han är kul han! Men de var så duktiga trots att de bara är 6-7 år. Tur med vädret hade vi också för det var 25 grader varmt på kvällen så vi satt vid backen o fikade pannkakor o bullar som efterrätt!! Alla barn sprang huller om buller o lekte precis som det ska vara.

Senare på kvällen när Elin var barnvakt gick Mango o jag en promenad. Det var så varmt, tyst, fåglarna kvittrade. Kl var halv tio på kvällen så det började skymma så smått. Vi hittade ett jättefint ställe vid en å som vi inte sett förrut, synd att inte kameran var med...men vi kommer nog att gå dit igen. Ett riktigt mysställe!!!

Kram på er alla!!!
Sol!!!
Tänk att man fick se solen idag, en härlig vårdag, det är så här våren ska vara!!

Idag gjorde jag en tankespridd sak! När jag hämtar barnen på dagis/fritids brukar Isac vilja gå hem själv och eftersom jag trodde att ingen var hemma så gav jag honom nycklarna hem....det var bara det eftersom jag kom i sista sekunden till dagis idag så tog jag bilen dit o bilnyckeln var ju med Isac så där stod jag med en Eric o en bil som jag inte kunde köra hem....hm hm...men Sarah var hemma när jag ringde så hon kom med nycklarna annars hade det ju inte varit så långt hem,,,,Tankspridd kan man va ibland....