Mia

advent
Idag har jag städat o pyntat hela dagen, jag höll på att få spelet när jag skulle sätta upp ljusslingan på altanen för när jag väl satt upp den fungerade inte de sista 10 lamporna....så det blev att flytta ljusslingan lite så de som lös täckte hyfsat...ja ja men det blev bra till slut...det är fint med advent, det lyser upp lite!!

Ikväll ska Magnus o jag på julbord med svärmor Anne. Magnus bröder kommer med också med respektive! Vi ska till Kronan källaren!! Det blir nice som barnen säger!!!så här blev ljusslingan o tomten på väggen

regn rusk regn

Det har regnat i 4 dagar nu oavbrutet. Trååååååkigt! Men det är bara att gilla läget o göra något gott av det=( att hålla sig inomhus i goa husvärmen, äta gott o umgås med barnen. Vi ska nog se en film sedan när de små gott o lagt sig. Sitta under en filt o glo på en thriller så man sitter o blir lite rädd ibland.

Vi var på bio igår Magnus o jag såg Unstoppable. De handlade om ett skenande tåg, den var jättespännande!!! Vi hade varit gifta i ett halvår igår!! Tiden går! I helgen ska julsaker fram så det blir ljusare i mörkret!!!

komisk dag
Hjälp vad jag har skrattat på jobbet idag. Kan inte förklara men det blev bara så. Lite bus bara och en bäver var visst inblandad också. Ha ha...

Bilen var lagad idag också och det var tändspolen som Philip sa men nu bytte han oljefilter o olja också. Det känns skönt med en bil igen.


En liten bäver eller kanske ett monster. Ha ha