Mia

Pannkakor
Känns som jag har gräddat pannkakor hela kvällen. Det går åt en del till min stora familj som älskar pannkakor! Fast Cissi gillar det inte(!) så hon fick något annat.

Ska snart packa kläder inför Linköping. Det ska bli kul att träffa Rotan o de andra kollegorna där o prata lite gamla minnen.

Just nu håller jag på att ladda in 500 bilder till extra film. Det känns tryggt att de är där i mappar än i datorn i fall den skulle haverera=) Datorn är ganska seg så det tar en stund...och Isac väntar tålmodigt på datorn!!


Min älskling o jag i Borgholm på vår bröllpsdag.
solnedgång från Strand hotell
Arla morgonstund!

Drack kaffe i morse med Philip o Magnus. Philip har praktikplats på Börjes i Nybro så han börjar tidigt torsdag o fredag. En lugn morgon innan Isac o Eric vaknar. De är ganska trötta på morronen mina små kids...det är tur att det finns helger så de kan sova lite längre.

Denna helgen ska jag på konferans till Linköping, träffa kollegor där, äta gott o sova på hotell. Mysigt. Tänk att sova en hel natt utan att bli väckt för min lille busEric vaknar varje natt men han somnar fort igen förstås när han får ligga mellan mig o Magnus.

Idag kommer Sarahs kille Hampus till Kls. Han har sökt jobb här o lär säkert få det. Han ska jobba ett år o sen plugga vidare tror jag!!

Jag övningskörde med Sarah igår. Det var spännande som vanligt och det gick bra till slut=)

                                 

Hotell Ekoxen jag ska bo på i helgen i Linköping!

Kalmar är vackert