Mia

funderingar
Isac är pigg igen så det blir skolan imorgon för honom. Han har tittat på Eric Saade framför tvn med fjärrkontroll som mikrofon o sjungt o dansat, så nu är han pigg igen skönt nog!

Funderar lite på vad en skohylla har för funktion egentligen, ska skorna stå där på eller? Funderade bara lite när jag snubblade över ett gäng skor förrut i hallen som stod mitt på golvet...ha ha min galna, mysiga familj.

Ikväll är Mango iväg o kör moppe med moppegänget, tycker han är skönt, jag har passat på o bada barnen, hängt tvätt ute(!), hoppas det inte regnar imorgon...städat toaletterna har jag med gjort o gosat med de små innan nattning. Nu är det lugnt o tyst när de små sover, de enda som hörs är tvn o Sarah o Cissi som pratar på övervåningen!

Det var kul på jobbet idag fast de jobbade på fort men dagen gick fort o de jobbade ifatt den timmen som vi blev försenade. Jag blir imponerad av grabbarna i boskapsslakten...

...en annan kul grej var att jag fick oväntade pengar, inte så mycket men 405 kr som jag betalat för mycket på en kredit, ha ha...så det blir fickpengar i Stockholm, gutt!! Får packa väskan imorgon för på fredag kommer Mia, linda o Helen o hämtar mig på jobbet sen drar vi till Stockholm. Tjohooo! Tjejmilen, here we come!

Oj det blev visst ett långt inlägg, det är väl ingen som orkar läsa men men, jag älskar att skriva av mig mina tankar.
Kram


Tjejmilen eller=)
elfel
Idag när jag kom till jobbet var det kolsvart...elfel!!! Fy nu blir det säkert övertid till kvällen. Åh neeeeej!
sova gott i natt

Det ska bli skönt att sova i nya lakan i natt, har bäddat rent.

Följde med Sarah som köpte nya dojor som hon fick av kvantum som hon ska jobba i. Duktig hon är som fixade jobbet så galant, det blir ca 3 kvällar veckan, helgerna..Hoppas hon hinner med allt nu, jobb, övningskörning o skolan, men hon är envis, undra vem hon ärvt det efter=)

Isac han får ligga i soffan i natt, febrig o förkyld, han gillar soffan plus att han fått en massa glass o smaska på. Hoppas han är bättre i morgon.

Nu ska jag snart se en Irene Huss film..sen natt natt!