Mia

Larmtorget
Vad kvavt det är nu ute, känns som det ska bli åska, skulle inte förvåna mig alls om det kommer när vi sitter på Krögers. Det ska bli mysigt att gå ut med Mango ikväll! Vi ska nog se Super 8 på bio sedan eller kanske Kronjuvelerna! Har inte bestämt mig än!

Tror ni inte jag slog i tårna så det knäckte till i den jäkla tv bänken förrut. Shit pomfritt vad det gjorde ont..samma fot som jag skar mig i för en vecka sen. Hur klantig kan man va???? Får nog kolla synen snart igen, går ju in i allt möjligt. Tån är lite lila nu så det passar ju i alla fall ihop med såret på foten o så rött nagellack på tårna med. Färgglad fot nu faktiskt.Vilken av filmerna ska jag se. Det är frågan det!!!???
Trötter
Gud vad jag är trött idag, två sena kvällar o upp kl 5 morgonen efter. Ikväll ska jag lägga mig kl 22..Barnen o jag ska nog till Stensö o ta ett kvällsdopp, fast jag får ju inte bada med foten men jag hoppas Sarah följer med också!!

imorgon ska Mango bjuda mig på bio o så ska vi lyssna på musik på larmtorget innan. Det var någon Mango ville höra på så hoppas det blir en mysig varm kväll imorgon! Sarah ska vara barnvakt!!

bikini
Innan jag går o lägger mig ska jag säga att det är inte lätt att hitta en bikini..Nu för tiden säljer de ju del för sig men har man lite större byst får man leta på "big size" och då hittar man en jättefin bh-bikini men så börjar man kolla bikinitrosor också o då är minsta str 44. Alltså...bara för man har välsignats med stora bröst betyder det inte att jag har stor rumpa...den är inte liten...men jag har str 40 men om jag skulle ta 44 så hade de ramlat av vid en nysning eller vid en hoppning i havet. Åh jag har ingen lust att stå på Stensö utan byxor så det blev inge köp idag!! Jag var på Kappahl idag men det får bli Lindex nästa gång...JAG HAR ALLTID DETTA PROBLEM:::SUCK!
Till alla modeskapare...Stora bröst betyder inte alltid stor rumpa!  Alla har vi olika kroppar, det gäller bara att gilla läget o jag säger bara detta, att stå i en provhytt är inte så kul, man blir deprimerad, men ni tjejer i verkligheten, gilla era kroppar, varje individ har sina fina kurvor, man måste älska sig själv en gnutta för att gilla sin kropp!!Jag försöker varje dag fast det är svårt men jag har fött 5 barn o ätit o druckit gott så det har satt sina spår men jag försöker i alla fall. Älska din kropp! Ställ dig framför spegeln o titta, det här är jag, jag duger!!!!

Puss o god natt till alla, nu är det en ny dag såg jag på klockan<3