Mia

snart mot Göteborg
Ett pass till innan vi drar till Göteborg..synd nog regnar det i massor, tycker inte om att köra bil när det regnar, vattenplaning o sånt..men fram kommer vi väl tillslut=)
 
härlig torsdag
Sitter på jobbet o planerar inspektioner...ska snart ner o jobba på bandet. Slutar halv tre idag, skönt! Sen hem o packa för imorgon efter jobbet åker jag, Cissi, Madde o Julia till Göteborg, vad kul det ska bli! Bo på hotell, gå på Liseberg, shoppa, utekväll mm. Fint det!
 
Ikväll ska Linda o jag springa 6 km igen, känns alltid pirrigt innan löpningen, vet inte varför, för det är ju ingen tävling precis men det är väl om man orkar rundan eller inte men sist gick det bra, börjar få bra kondis nu känner jag men jag är döhungrig jämt...
 
Idag är Sarah hemma igen!!! Hon kom i natt, hörde henne=)
 
 
Värsta reparatören ;)

Både diskmaskinen o en fjärrkontrollen till via sat har varit paj... Igårkväll hade jag inget o göra så jag grejade lite med diskmaskinen bl.a. Där man häller i salt, joxade runt där o visste inte alls vad jag pysslade med, vatten bara välde ut men efter det satte jag på diskmaskinen:) och den FUNGERADE!!!! Fy vad glad jag blev.. Nu kanske den håller ett tag till:)
Fjärrkontrollen slog jag i golvet ett par ggr sen funkade den, våld löser problem med saker ibland...:) kan jag kalla mig reparatör nu då:))

Eric har blivit klippt idag, han blev så fin min Plutt <3