Mia

Gråter
Har sett en film som jag tjöt ganska mycket på slutet. En väldigt fin film om saknad familjemedlem, en syster som förlorat sin syster. JAG SAKNAR DIG heter den, se den. Nu ska jag lägga mig, imorgon väntar en spännande sak. Kram alla o var rädda om varandra<3
Dessa måndagar

Usch nu är det måndag igen. Vi har ju måndags möte kl 7.00 varje måndag så barnen måste upp i ottan o det känns tungt o få upp dem så tidigt men i morse gick det ovanligt bra. De är duktiga de små liven.
Nu sitter jag i omklädningsrummet o tar det lugnt på kafferasten, skulle bara ha en kopp kaffe med:) imorse var det -13 grader ute brrrr.
Ha en bra måndag, snart är det fredag:)

Sarah 19 år
Idag fyller Sarah 19 år!! Grattis Sarahstumpan. Kl 05.18 en fredag föddes Sarah, tre dagar över tiden. Känns som det var igår, tiden går alldeles för fort..


Grattis Sarah på 19 årsdagen, skulle fira henne ikväll men hon skulle på
bio så det får bli imorgon i stället=)


Igår var jag hemma hos Madde o käkade o drack gott. Kul o träffa systrarna o prata om allt mellan himmel o jord. Sen kom Michael o Peter med. Vi fick kycklingfilé o potatisgratäng o sen i efterrätt creme brulee o pannacotta. Slurp=)


Lite bebismys med Rasmus o Ebbe blev det också=)


Idag har jag varit lite rastlös men snart ska jag till Helen i Hökahult på symöte. Mango o jag o Eric gick en liten runda i solskenet. Eric stackarn slog skallen i soffbordet i morse, vet inte vad han gjorde, hörde bara en smäll o sen skrek han, en blåtira blev det på honom, det ser ut som om han har lånat min ögonskugga.

Eric ser ut som han har varit med i en boxarmatch. Stackars Eric fast nu är han pigg
o glad igen.

Katterna har varit trötta idag, legat hela dagen, de sover o äter, inte mycket
mer på vintern,tjocka är de med=)