Mia

nice med sommardag
Cissi o jag har solat idag o ungarna har badat i poolen. Skönt att den dagen kom till slut. Mamma o jag hade fem rätt på V75 o dagens dubbel gick in med men rika blev vi inte. Endast fjuttiga 132 kr, tänk om vi hade haft två rätt till=18000 kr, men så är det alltid, tänk om....
 
När Eric o jag handlade mat idag passade vi på o hälsa på Sarah också. Hon jobbar på varje dag på Kvantum i Nybro, tur hon är ledig på söndagar. Hon passar så bra i sin kvantumdräkt. Philip jobbar på med men jag vet knappt när han är ledig, han jobbar mest varje dag. Bara de får lite fritid så de hinner med kompisar o sig själva också.
 
Imorgon kl halv 12 så åker vi mot Oskarshamn till båten som ska ta oss till Gotland, det ska bli skönt att vara där i en vecka, hoppas jag kan blogg därifrån annars blir det om en vecka. Ha det bra i veckan annars, hoppas alla får en fin solig vecka. Cissi är hemma o tar hand om två katter o 13(!) kaniner=)
Älskar tända ljus, det är vackert.
Öland o besök hos läkaren
Igår var vi på Öland o hälsade på Yvonne med familj som har husvagnen där till söndag. Vi badade både i pool o tog första doppet i havet=) Madde med barn var med också, det var en trevlig dag på Öland o solen visade sig ibland också.
Igår var Linda o jag på bio med, såg Mörkt vatten, den var bra o läskig så man hoppade till i biostolen ibland, innan bion tog vi en god kopp kaffe o satte oss o glodde på båtarna i gästhamnen. Kalmar är en mysig stad.
 
Idag har jag varit hos läkaren med Cissi igen, hon har ont när hon andas men lungorna lät bra o de trodde hon sträckt sig, hoppas de har rätt för nu är hon trött o sover igen, det har varit en jobbig vecka för henne min lilla gumma. Nästa vecka hoppas jag hon är pigg igen när hon har huset för sig själv när vi är på Gotland.
 
Ikväll blir det väl fredagsmys fast nu när man har semester känns det som det är lite fredagsmys varje kväll, men det är härligt med semester. Madde med barn o Michael har varit på besök, tänkte vi skulle sola o bada i poolen men så försvann solen o det blev mulet igen....jag säger bara ett stort suck över detta konstiga väder...
 
Mango o barnen har varit på Algusrums marknad o är väl hemma vilken sekund som helst nu.
 
Ha det bra alla=)
Ebbe idag på filten pigg o glad
 
semesterdag 3
Idag är det ju bättre väder men inte så man vill lägga sig o sola precis.
Bloggen har blivit konstig, de har ändrat på sidan o så kommer jag inte in på mobilen längre o blogga från den. Det suger faktiskt..sen är det svårare att få in bilder med.
Cissi är fortfarande dålig men börjar väl piggna till lite men hon ser så trött ut stackaren.
 
I em kommer både Sarah o Philip hem o äter,kul o få rå om de vuxna barnen också. Det blir midsommarmat här idag, Philip var sugen på det för han fick inte det på midsommar.
 
Annars gör jag inte mycket på semestern, har städat idag o imorgon tror jag att jag ska ta en tripp till Öland o hälsa på moster som ska campa på Saxnäs. Får se vilka barn som vill följa med dit;)
 
Längtar tills vi drar till Gotland en vecka, det ska bli kul, älskar Visby, en fin stad.