Mia

Dagisfest

Ikväll har vi varit på Erics dagis o fikat o lekt. Isac ville hellre vara med Isak. Men det var jag Magnus o Eric som var där i alla fall med massor av föräldrar, barn, o glada förskollärare:)

Idag blev Linda o Tho färdiga vet.assistenter eller som vi numera heter: livsmedelskontrollanter. Nio månaders utbildning är över:) äntligen får jag en tjej som kollega:)
Grattis Linda o Tho. På lördag blir det fest hos Linda. Kuuuul.

Rastplats

Blev visst lite tidig, sitter på rastplats o väntar in inspektion:) komma precis i tid tänkte jag. Synd jag inte tog med kaffe.

Besök av son

Philip har hälsat på idag. Alltid kul:) Isac o Eric saknar sina syskon när de inte är här så de blir glada när Philip Sarah o Cissi är här. Philip fick en liten kokbok. Tänkt länge på att göra en receptbok för ungdomar som flyttat hemifrån:) får börja snart o mina barn ska få dem först. Drömmer om att skriva en bok ..drömma kan man göra.

Imorgon är det inspektion igen 18 mil bort. Ägginspektion. Den näst sista innan semestern. Det är bara snart tre veckor kvar till semestern, en välbehövlig sådan. Resan till Gotland är betald så nu är det bara att vänta in den:) 1 juli åker vi dit. Ska bli så skönt.

Isac o Eric igår morse. Syskonkärlek.