Mia

Bio

Cissi o jag stack till Kalmar, först shoppade vi lite, sen såg vi bio, en jättebra film som hette Små citroner gula. Svensk film när den är som bäst, lagom rolig romantisk härlig film med lite pinsamma situationer. Kanon, se den:) o så var det gott med popcorn till filmen, en bra onsdagskväll.

Besökt Nybro

Träffade Madde Michael Julia i Nybro, vi hade bouppteckning med en advokat, jobbigt. Känns som det är mycket framför oss. Madde är god man åt pappa, så duktig som tog det ansvaret o ändå ensam med två barn, men vi ska hjälpas åt.
När jag ändå var i Nybro så åkte jag o tände ljus hos mamma, farmor o farfar, o när jag ändå var i madesjö så åkte jag en sväng till Philip o fick kaffe där. Det blev en lång stund i Nybro, jag hann klippa mig med o jag blev jättenöjd...

Denna veckan har ytterligare två blivit sjuka på jobbet, får pussla ihop veckan så gott det går...för samordnaren är sjuk så nu får jag ta över;) utmaning:)

Ha en bra kväll

Morgonmys

Skönt o börja dagen med smörgåstårta o kaffe o Eric äter sin vanliga leverpastejmacka, han vaknade nyss med tanke på hans frisyr:)
Isac gick duktigt till skolan nyss, han åt kaviarmackor som vanligt, det har han ätit sen han var bebis, han älskar kaviar, han har tom kaviar på salami ibland.
Skönt med en ledig trots att det är bouppteckning.. Många minnen kommer upp igen, tänkte jag skulle till mammas grav sen också.
Ha en fin dag.