Mia

Drygt två timmar kvar
Ätit o mått gott, några raketer har smällt. Vi har tittar på grevinnan o betjänten som vi alltid gjorde förr. 
Räkcocktail blev det bästa idag i matväg😜
Nils somnade en stund i Isacs famn

Chokladmousse var gott med

Fin orkidée fick vi av Kjell 
Nils hos Kjell 
Gott slut
Magnus o jag har gått en runda på årets sista dag i det vackra vädret. Nils var med såklart. Under tiden städade Isac o Eric sina rum som såg ut som bombnedslag 😮
2014 har varit ett kanonår bortsett från Nils sjuka tid i början på sitt liv. Året började ju bra när jag den 17 januari tog ett grav. test o det visade sig att jag inte var i övergångsåldern än utan väntade en liten Nils. Sen några veckor senare fick jag dessutom veta att jag skulle bli farmor också. Den 18 september föddes Nils o den 6 november lilla Thea. I juni tog Cissi studenten och i augusti började Eric skolan. Har jag glömt nåt? Att bli farmor är något stort för mig, tänk den dagen jag får vara barnvakt.
Ikväll blir det lite party, Kjell kommer hit o jag ska göra trerätters. Förrätt: Räkcocktail , huvudrätt: Entrecote klyftpotatis gorgonzolasås, efterrätt: Chokladmousse med grädde o blåbär. 
Nu önskar jag alla ett gott slut och gott nytt år. 🎉🍷🍹🎊
Dopprästen
Den 11 januari blir det dop för lille Nils Oscar Hero:) prästen var här ikväll och gick igenom själva dopakten. Psalm har valts o vi ska läsa lite verser. Fint med dop. Magnus kompis Micke o hans fru Kicki ska vara gudföräldrar, vi ska döpa honom i Mortorps kyrka i Magnus gamla dopklänning. 
Kicki o Nils