Mia

6:e semesterdagen
Sov alldeles för länge i morse, men det är sååå skönt o dra sig.
Sofia o jag tog en trip till Kalmar, först var vi hos Sarah o fikade god citronkaka med grädde. Sen blev det en tur till roliga Ikea där Sofia skulle välja spjälsäng till mitt blivande barnbarn, lite kul att hon ville ha en grå spjälsäng för när vi kom in på barnavdelningen så stod det en jättefin grå spjälsäng. Den blev det o täcke o kudde o några madrasskydd. Så nu kommer lilla barnbarnet sova som en liten prinsessa där. En mysig eftermiddag med Sofia.
Här är den:)


Söndag o regn
Det har blivit auktion idag i Binga, Hossmo men vi var bara där en liten stund. Vi har precis möblerat om Erics rum där han ville ha möblerna nu, det blev ju bra tillslut. 
Igår satt Eric o åt godis o tittade på tv när han plötsligt fick för sig att vicka på sin andra lösa tand då han upptäckte stt den var borta, han blev såklart överlycklig över o tappat den men vi har inte hittat den än... Antagligen försvann den med godiset ner i magen:) Isac var då så snäll o skrev en lapp till tandfen om inte Eric kunde få en guldpeng ändå o tandfen hade sett lappen så Eric fick sin guldpeng tillslut ändå. 
Börjar bli en tandlös pojk.


Regn regn o åter regn
Känns ju ganska typiskt att det alltid ska regna som värst på semestern... Men visst man kan hitta på saker som att åka till Västerslät o köpa korv. Jättefint ställe, när man kliver in i gårdsbutiken är som att komma till förr i tiden, kött i disk, karamellstrutar, knäckklubbor o annat smått o gott. Finns ett fik där med. 
Cissi Sarah Fille o Hampus åkte till Liseberg i morse, regnar där med men det funkar ju om man har regnkläder på. Fick en fin bild på dem förut:)

Köttdisken i Västersläts gårdsbutik:)

Nu blir det väl tv-tittande, har tippat V75 så ska kolla travet tills jag har för många fel ...