Mia

Sista dagen
Snart nytt år igen, lämnar vi snart 2015. Det jag tar med mig är två dop, en rolig överraskning i mars när jag fick veta att jag skulle bli mormor, husvagnssemester med ungarna på Vita sand, barnledighet, Holly föddes, Nils o Theas första födelsedagar, det tråkiga i år var när Karin dog. Sen har det väl hänt lite annat, både roliga o mindre kul saker. Vi får se vad 2016 har o erbjuda..
Jag har fixat med tre rätters på eftermiddagen. Blir som vanligt: förrätt: räkcocktail, huvudrätt: ryggbiff med potatisbakelse, rödvinsås o smörstekta champinjoner, efterrätt: pannacotta med after eight. Hoppas det blir gott.


Ser ut som bullar men potatisbakelser med västerbottenost🎉de ska in i ugnen efter förrätten😋
Jag önskar mina bloggläsare ett gott slut o gott nytt år🎉🎉🎉


Spagetti o köttfärssås
Nils gillade min köttfärssås, han var med när jag gjorde den o smakade o sen till middan åt han med stor aptit med hela ansiktet😂Det blev sanering efteråt 😉o bad av Nils. Katterna blev glada över allt som åkte i golvet. De mumsade i sig vartefter det damp ner spagetti o köttfärssås.
Nils har varit arg med idag, när han inte får som han vill slänger han sig på golvet o bankar med händer o gallskriker.
Sen har han dansat till Lasse stefanz, ser kul ut när han snurrar runt o håller takten. En full rulle dag för Nils o nu efter bad o välling sover han gott❤️
natt natt💤💤
Städat
Dammsugit o svabbat golv för sista gången detta året. Lite fint till nyår i alla fall. Vi ska fira själva i år, jag har knepat ihop nyårsmiddagen trerätters. Tänk att det är nytt år snart igen-2016. Undrar vad det blir av det året?
Undrar vad jag ska hitta på nu? Nils sover så det är hyfsat lugnt, Eric är hos Neo men jag har ingen lust o göra nåt så ligger i soffan o glor. Inspirationen spirar tyvärr inte idag..
Soffläge en stund o solen ute strålar från sin bästa sida.