Mia

Lördag
Magnus åkte på moppemarknad i morse så Nils o jag tog en lång sovmorgon. Skönt. Vi åkte hem till Michael o fikade, Eric hade haft jättekul där o sken som en sol. Innan vi åkte hem åkte vi till kvantumparkeringen i nybban där de skulle lotta ut en bil. Jag hade sex lotter. Herre min Gud vad folk det var, fick ställa bilen långt bort... Vann ingen bil men en glad kille vid namn Josef Algotsson vann. Det var ok o åka hem utan vinst, gillar min bil.
Ikväll blir det pizza o lugn tv-kväll antar jag. Isac är ju hos Cissi i Kalmar o vaktar Sarahs katter. Sarah sitter på planet mot Thailand nu, först Köpenhamn, sen London- Tokyo sen Thailand. Framme kl 11 svensk tid imorgon. Hoppas de får det underbart.


Gott kaffe hos Michael.

Mycket folk i Nybro ville vinna bilen

Tysthet
Väntar på Linda, vi ska lösa världsproblem, hihi. Magnus är hos Micke, Eric hos Michael o Isac o Cissi hos Sarah så ensam hemma med en sovande Nils. Jag har tänt ljus så mysigt. 
Inget bad😞
Blir inget babysim idag, tråkigt men Nils är så förkyld o hostig så dumt o riskera nåt. Det är fredag igen i alla fall, Isac o Eric var ovanligt pigga i morse. De är så söta för så fort de hör Nils vakna i vårt sovrum springer de in o ska gosa o prata med honom. De älskar verkligen sin lillebror o jag älskar dem, de är ju för goa.
Ikväll ska Eric till morbror Michael, det har han längtar efter i länge. Han ska sova över också så det blir väl tv-spel o godiskväll där skulle jag tro.