Mia

Tv-kväll
Ungarna har gått sin halloweenrunda o vi har ätit monstermat. Grönt snor med blod o insekter👻😱 mums. Isac har gjort spindlar till efterrätt. 
Nu ska jag titta på Så mycket bättre. 

❤️❤️

Läskigt o tvätta bilen
Bilen är ren o jag Cissi o Eric fick en läskig biltvättupplevelse fast jäkligt kul. Det var helt kolsvart inne i hallen med läskiga ljus o helt plötsligt dök det upp utklädda monster o flög på bilen. Cissi var nog den som var räddast, Eric satt rätt coolt där bak, det enda han inte gillade var oljudet som lät, läskig musik😉synd inte Isac ville följa med.


Dricker kaffe
Sitter så här på morgonen o funderar lite. Skönt o vara ledig. Har allt jag önskar mig, fina barn blir snart mormor o är farmor redan, en man som gillar mig. Det finns de som har barn o inte uppskattar det riktigt, ja en del borde inte ha barn tycker jag o så finns det snälla människor som försöker o få barn som kämpar. Orättvist livet ibland. Barn är det viktigaste vi har, det är vår framtid❤️
Idag blir det halloween, göra spökmat, Eric ska på Halloweenparty i eftermiddag o så ska vi tvätta bilen på Öland där de spökar inne i tvätthallen. Fick en biljett på jobbet, kul det ska bli. Sen på kvällen ska barnen gå o skrämma grannarna, bus eller godis. 👻En del ungar gick redan igår...hade ju inget godis hemma då ju😞men till kvällen ska det inhandlas godis. 
Undrar om det blir någon bebis idag?
Druckit kaffe ur denna många gånger men extra kul o dricka ur den när jag är mormor på riktigt 😍