Mia

Möte o sånt

Möte o firande av Håkan som blev 60 år i måndags efter jobbet så hemma kl 19.30, lång dag på jobbet...Anne var barnbarnvakt o det hade gått superbra. Nils sov, såg honom i morse i en kvart, alldeles för lite, Eric var trött o somnade nyss efter skolan o kompisledare, Isac på fritidsgården o nu pluggar han innan läggdags.
Jag varvar ner o kollar Irene huss.
Tänker på Julia som är inlagd på sjukhus o ska ta massor av prover imorgon, hoppas hon får komma hem snart igen❤️

Håkan 60 år🎉
Allt möjligt.

Slog rekord med o springa 6 km på 42 min, en snittid på 6,47 som är en minut bättre per km. Känner mig glad, skönt o springa, jag känner mig piggare på nåt sätt. Jag kollade på Eric när han tränade fotboll sen sprang jag o sen kollade resten av träningen. Härligt.
Samtidigt tänker jag på syrran Julia som inte mår så bra med yrsel. Hoppas hon är bättre imorgon, fina syster. ❤️

En riktig fin spark som gick rätt upp i krysset👍
Buss hem

Slutade tidigt o skulle cykla hem med Isacs cykel men det var inge luft i framdäcket så det blev en promenad till bussen kom.
Tänkte putsa fönster sen när jag hämtat barnen om det går för Nils som är snabb som en kobra o hitta på bus, igår skulle jag bara hänga in en handduk då Nils snabbt springer in, grabbar tag i en toarulle o öppnade toaletten o slängde i den😩på några sekunder, hann inte reagera 😬 så en toarulle mindre...

Vänta vänta😊