Mia

Bio med Magnus.

Ikväll såg vi Fifty shades darker. Den var jättebra. Mango var faktiskt inte ensam kille denna gång på bion, det var fyra st killar där faktiskt bland alla brudar😊snälla Sarah var barnvakt👍vi hann gå lite i affärerna innan. 

Nils hämtad av Sarah på dagis/förskolan😊
Barnvakt o Mello

Lilla Thea har varit hos oss idag. Så glad när jag får ta hand om henne. Så söt o snäll o skrattar åt sin farmors skämt med mjölkmustasch mm. Vi var ute rätt mycket o Thea hjälpte till med o räfsa o hon Nils o Isac slängde sig i lövhögarna. Hon är så lik Philip när han var liten i vissa lägen, lite bus i blicken o leendet. Gullunge❤Magnus o jag tog Nils  o Thea på en runda bland hästar o traktorer. Sen till affären.


Ikväll var det mello igen. Första låten ut var asbra, fick tårar i ögonen när jag lyssnade på låten. Vet inte varför? Han jojkade men den var mäktig på nåt sätt o tjejen som sjöng med honom lyfte låten till skyarna. Vacker🌸 Den gick till final så det var kanonbra, den kommer att vinna alltihop, hoppas jag i alla fall.

Vacker låt💕
Afterwork

Kul med kollegor på afterwork, quiz på det, vi skrapade ihop 21 p, de som vann hade 26.. jättekul😊

Provade Staffans glasögon, såg ingenting😂

Solen lyser idag med. Härligt😊sen kommer Thea som vi ska passa medan Fille o Sofia ska till Kalmar för Sofia ska sjunga. Spännande.