Mia

Cykeltur till Sandvik/Sallanders hage 😀

Vi tog cyklarna Eric Nils o jag o cyklade till Sandvik sen tog vi promenadstigen därifrån till Vita sand igen. Kul med nya vägar o ställen.

Avslutade med hopp o studs o sen fick de sitta i Bosses traktor.
Cykeltur

Igår var rätt jobbig, Nils var hur busig som helst, vet inte vad det är med honom ibland. Så igår var jag en arg mamma, Nils somnade dock 18.30 men kl 19 började Eric o Isac bråka, typisk syskonkärlek o då vaknade Nils 😮sen somnade han inte förrän 22.30.....suck..

Imorse var det ett fasligt liv på Nils också så han väckte nog alla på campingen, vi tog en cykeltur häromkring, vilka mysiga sommarstugor det finns. Nils älskar o sitta där bak på cykeln. Vi ska ta en tur till sen när Eric vaknar någon gång. Nils kan äta hyfsat nu så imorgon blir det dagis för honom igen👌🏼idag är det min lediga onsdag. Härligt❤

Tråkigt besked igår på Aftonbladet, Mikael Nyqvist är död, en av de bättre skådespelarna, favvofilmen Grabben i graven bredvid med honom. 

Busunge😉
Stackars Nils.😢

Nils är så hungrig, ser en macka o hugger in men blåsorna i munnen gör för ont så han skriker av smärta o spottar ut mackbiten igen. Vi gick upp till affären o köpte Festis o isglass så han har druckit två festisar, en halv flaska välling o två isglassar. Alltid något. Men jag lider med honom. Han sover nu annars vill han vara i min famn hela tiden. Jag har passat på o vika tvätt, ta ur diskmaskinen medan han sover. Min lilla plutt. Hampus o Eric har spelat hela dan men det är ju Gutt för dem för det har varit tråkigt väder idag ute..


Tre kattungar borttingade idag. Skööönt.
Vi se min grabb äta igen ❤