Mitt liv,mina val

Barn, barnbarn -familj. Både äldre o yngre barn❤️

Spontan dag o kväll.

Permalink0
Vaknade i morse o tänkte hur ska jag fånga dagen på bästa sätt när jag var helt allena. Jag tog bussen till Kalmar kl 10 o strosade på stan, letade efter kläder men tyvärr hittade jag inget som passade mig i smaken. Men trevligt med en förmiddagsutflykt i solen. 
På eftermiddagen var det kalas för svärsonen Hampus som blivit hela 30 år. God mat o fika o barnen badade i poolen när solen tittade fram.
Väl hemma igen så funderade jag på om jag verkligen ville va hemma som vanligt, glo på tv-serier men nä,  jag ringer Anne om hon ville gå ut med mig men hon mådde inte bra så då frågade jag Hanna o hon ville ses i Kalmar, hade en 15 min på mig o fixa till mig o byta kläder o sen ta tåget till Kalmar. Jag hann såklart o det blev en trevlig kväll, först på lilla puben sen hem till Hanna. Vi pratade om allt möjligt, mest om mitt gamla jobb där hon fortfarande är kvar. Inget bra jobb, Arbetsmiljöverket ska tydligen komma på besök där. Ja, det behöver kollas upp när det ena efter den andra slutar där. Kolla cheferna kanske😉jag är så glad att jag slutat där.
Nu väntar jag på bussen som ska ta mig hem. Kl 23. Lagom att vara ute så här, längre tid orkar inte gamla mamma, mormor/farmor🥱 fick låna paraply av Hanna, ösregnade när jag gick mot bussen..
(null)
Imorse☀️i båthamnen.




(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
30 åringen🙂

(null)

(null)
Hanna🥂
(null)

(null)
På väg hem till Hanna🙂

Till top