2018 gott slut🥂💕

Året som har gått har varit härlig förutom att pappa dog. Saknar honom❤️ jag har varit ganska ledsen i perioder över pappa o tänkt mycket på mitt egna liv. Men 2018 summerar jag som ett bra år. Många har fyllt jämt.  Sarah 25, Pappa hann fylla 70 år, Julia blev 30 o sen Eric 10 år. Magnus 50 år. Isac moppegammal=15 år.Två barn till i släkten, varav jag blivit både faster den 18/8 o farmor igen den 12/12. Fått reda på att jag blir mormor i april 2019. Michael o Malin förlovade sig i maj o flyttade senare i juni till en annan lägenhet. 
Vattenkoppor härjade bland sönerna hemma Jan- februari men skönt att de haft det nu.
Rest har vi gjort med, små tripper med barnen som till Växjö i februari. Åkte tåg för Nils skull o sen bodde på hotell o var på äventyrsbadet där. Åkte med döttrarna till Stockholm i april, sen har det blivit älgpark, barnens gård, Kreta med kompisar i september o Kanarieöarna i december med Cissi Eric o Isac.
Bil köpte jag i oktober. Så glad över den. Benji(BNJ) min röda fina.
Dop har det varit med i januari för Signe.
Konferens med jobbet x 2 plus en del after work hittepå🙂
Vita sand hela sommaren som bjöd på kanonväder från maj till augusti med extrem värme sol o torka. Vintern var lång med, kändes som våren uteblev en aning.🙂 Vita sand var härligt hela tiden, besök o barnbarn o barn som övernattade emellanåt.
Utveckling på jobbet? Jo gick en kurs i ägg. Intressant🙂blev dessutom koordinator för ägg östra Götaland. Spännande år. Många inspektioner. Sarahs Hampus fick kursen till LK så han är färdig kollega till mig i februari 2019. 
Cissi har blivit kassaansvarig med o tagit på sig mer jobb. Kul.
Bästa filmen jag sett i år är A star is born.
Julen firades hemma o barn o barnbarn svärmor o svärfar kom.
Nyårskvällen ikväll firas med kidsen hemma o så kommer Cissi o Anne hit. 
Lite smått o gott av året2018. Finns säkert mer men lite ax från året🙂nedan kommer bilder månad för månad. Året 2018. Undrar vad 2019 bjuder på. Jag önskar alla mina läsare ett gott slut o gott nytt år❤️
(null)


(null)

(null)

(null)


(null)


(null)


(null)(null)
(null)

(null)

(null)


(null)