Mitt liv,mina val

Barn, barnbarn -familj. Både äldre o yngre barn❤️

Helgen💋💋

Permalink0
Söndag kväll och summerar helgen som superbra, skrev ett inlägg igår men det gick inte o få iväg några bilder till bloggen så tog bort det.
Fredagen började bra, lite jobb hemma o resten i Kosta. Patrik hade fixat dukning o annat gott som vi mumsade i oss. Räkmackor med sen o efterrätt. Ja, vi lever gott😍
I helgen har jag hängt med Patrik o Gunnar på jaktträning. Lite senare dock på söndagen men lördagsmorgonen började kl 05:30, tidig morgon en lördag som är ovanligt för en Mia som mig🥱men kul. Gunnar är en duktig hund, drev fram en räv i lördags o harar i morse. 
I helgen har vi med hämtat möbler från Cissi som jag köpt av henne när hon nu har flyttat till Växjö o lever student/samboliv. Blev fint i vardagsrummet med ny soffa o bord. Köpte en matta o lampor mm också men dem tar jag fram när vi flyttat till lägenheten🤩
Helgen avslutades med symöte på Öland, Maria o hennes man har köpt sommarstuga där i Tveta, fin stuga o vi satt ute o handarbetade🙂 på väg hem igen regnade det o det verkar kommit några droppar här med men det behövs mer.
Nu är jag lagom trött efter helgen som varit mysig, kul och väldigt varm. Ny arbetsvecka väntar o kvällar med min fina omtänksamma Patrik. Simma med Helen på onsdag, skönt att det normala börjar igen.
Försökte lägga ut bilder men bloggen krånglar fortfarande tyvärr😩




















Till top