Mia

glögg 2011
Mango o jag har njutit ikväll av glögg, årets nyhet som är smak av kaffe. Jag tyckte faktiskt den var god, kaffesmaken var inte så stark..den var god o jag rekommenderar den. Det kanske är för tidigt att dricka glögg eller? Nä det är snart jultider=) Brasan är tänd så det är dövarmt här inne nu. Tänk det är bara 1 månad kvar då vi får ta fram adventsljusstakar mm igen o hänga upp min tomte på väggen ute. Älskar julpynt=)

Barnen var fina i ansiktet idag efter o blivit målade på citygross. Kände knappt igen dem med all färg i ansiktet!

hej o hå
Usch mina luftrör är inte de bästa nu men får hosta på...skjutsade Cissi till skolan för hon vill byta linje igen så hon var tvungen o svara lite på några frågor. Hon trivs ju inte med Samhäll så nu blir det Barn o Fritid i stället för det gick vägen. Men hon måste jobba ifatt plus så måste hon praktisera 4 veckor till sommaren men det kommer blir bra, bara hon trivs min lilla stumpa o barn gillar hon, det vet jag!

Jag övningskörde med Sarah o Cissi igår o när Cissi skulle öva på o backa filmade jag henne, det var en upplevelse, skulle vilja lägga in klippet men vet inte hur man gör, får vänta till Sarah kommer hem o hjälper mig.


En gammal bild på Sarah o Cissi, visst är de lite lika=)

Vintertid
Ja en timme längre helg är ju inte fel, dagen har faktiskt känts längre men det kanske bara jag som inbillar mig? Barnen är trötta o sover i sina sängar. Isac läser i sin bok innan han somnar, han är verkligen intresserad i skolan. Han gjorde sina mattetal nu ikväll fast han har 1 o en halv vecka på sig tills den ska var klar. Hoppas det håller i sig sen med=)

Ska se nåt på tv men de visar bara en massa repriser hela tiden. Hämndens pris en Beckfilm tex. Hur många gånger har man inte sett den? Är det detta man betalar dyra pengar för o vi har tv 1000 o där visar de bara skräp...alltså jag funderar på att sluta med tv 1000, seeeega kanaler...

Imorgon ny vecka, nytt schema....men det blir nog bra, varannan vecka får man sluta 13.00 en dag, det är skönt men måste göra 10 veckors schema på dagis nu från o med nu, men det får väl gå..

Trevlig söndagskväll på er!