Mia

Tillbaka.
Väckte trötta barn i morse som egentligen borde fått sova. Men ikväll är de ändå pigga, de kämpar på mot det riktiga sommarlovet utan förskola o fritids. Nu är vi tillbaka i Vita sand o de har hoppat, väder för kvällsdopp är det inte🙈men ändå en härlig kväll. Vi såg en örn glida runt över en åker, letade nog efter käk.
Sverige vann sin första match mot Sydkorea idag i fotbolls-VM. Gutt👌🏻🎉
(null)

Nakenfis Nils 

Kvällsdopp.
Nils höll på o somna vid 16 tiden så då gick vi till studsmattan o Eric o Hampus hängde på. Nils o jag tog en tur vid stranden o då blev jag badsugen. Frågade grabbarna om de ville ta ett kvällsdopp o det ville de såklart. Vi bytte om fort o drog till stranden igen. Vågorna var härliga o hyfsat varmt i vattnet. Älskar verkligen o hitta på roliga saker med barnen, de är verkligen allt, de ger mig glädje o spontangrejer som kvällsdopp blir det nog möe av i sommar. Sa till Eric att om det är fint väder imorgon efter jobbet så tar vi ett kvällsdopp igen❤️skönt att det bara är 3,5 dagar kvar till semestern då vi kan vara lediga o njuta av sommar, glass, bad, sovmornar( slippa gå upp 5.30 i alla fall) 
Nu kollar Eric o jag film men Eric drog till studsmattan så vi fick pausa lite i filmen, Nils somnade 18.45, min lilla busfis❤️ 
(null)
Kvällsmat❤️
(null)
Signe gull med föräldrar hälsar på❤️
(null)

(null)
Jurassic park väntar.
(null)

(null)


Busungen.
Har jag inte ögonen på Nils jämt så hittar han på rackartyg. Han fick för sig o tvätta min bil o skulle klättra upp på den fast han inte fick efter femtielva "nej" från mig. Klev upp på regskylten så den lossnade o ramlade...så nu hänger den halvlös..sen skulle han hämta en grej åt mig när jag satt i solstolen, då passade han på o häva ut vatten o fylla toan med...plus att kranen var på tre kvart, den kunde jag laga som tur var... så koppla av= inte så mycket..
Vi har varit nere på stranden, blåste mycket, vi byggde sandslott som Nils gjorde sönder, en glass har vi hunnit med också.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)