Mia

Räkna räkna

Kom hem nyss. Jag har hjälpt anne i pressbyrån o räkna tidningar o godis mm. Blir förundrad hur många sorters tidningar det finns, säkert 200 olika alltså. Anne skulle hålla på till elva ikväll. Men det var kul o hjälpa till.

Hm ska jag ta ledigt på fredag eller inte? De ska stänga linjen på ena avd o vi kan ta ledigt en del av oss om vi vill, men jag är snål med mina semesterdagar, vill ju att de ska räcka hela året då o då men skönt att vara ledig en fredag. Vad ska jag göra??

Jäkla datorer
Datorerna är för jäkla slöa här på jobbet, försökt jobba effektivt men med så slööööööa datorer ger jag upp o gå ner till bandet o gör nytta i stället, kanske hittar någon rolig sjukdom på nåt djur...ikväll ska jag hjälpa Anne o inventera i pressbyrån. Räkna tidningar, godis mm mm.
Längtar till helgen som vanligt, då ska vi hjälpa Madde o flytta, hoppas hon kommer att trivas i sin lägenhet, det är hon värd efter en karl som bara stack...lämnade henne med två barn var av den ena bara var 2 månader då...o sen brann bilen upp..så hon är verkligen värd att få ett bra liv min lillasyrra.
På söndag ska jag på bio igen med min käre mor, vi ska se Warhorse. Den är säkert bra o man kommer säkert tjuta en del till filmen kan jag tro.
Kram på er!

Systraträff

Dagen gick fort o var ju i Värnamo men var hemma igen kl halv två. Isac lekte med Isak när jag kom hem, så jag tog en timmes promenad i det vackra härliga vädret:) helt otroligt härligt med vårväder i februari. Mango o jag satt ute på altanen o drack kaffe i solen med. Fint det!!!

Sedan fick jag ett ryck o hälsade på Madde fast egentligen var det meningen att jag skulle till Julia men hon var hos Madde så då fick jag träffa båda systrana mina med sina Goa barn. Eric var med o lekte med Hampus. Madde ska flytta i helgen, o då ville hon bli av med lite saker som jag fick. Jättefina grodor som det stod välkommen på plus en jätte fin väggljuslykta. Den blev fin i sovrummet. Myys.