Mia

Mirakelkatten Astrid❤️
Det har hänt ett mirakel ikväll. För en halvtimme sen krafsade det frenetiskt på altandörren, precis som vår katt Astrid gjorde förr för hon försvann i juli.. kan ni tänka er att det var Astrid som kom hem ikväll. Borta i ett halvår o så kommer hon hem bara så där som ingenting har hänt. Hon är hemma igen vår mirakelkatt, hungrig var hon o lite smutsig men ändå bra hull så hon har nog fått mat någon annanstans.  (null)

(null)
(null)

Hej igen Astrid❤️
Ikväll har jag varit på Thai silk med tjejerna jag jobbade med en gång i tiden på svinavdelningen. Pratade minnen, skrattade åt god Thaimat. Så kul. Innan shoppade jag lite kul grejer. Vilken kväll det blev😀🐈😺🍤🍲🥗 (null)
Annelie o Amira.
(null)
Lindson.

Vabdag nr 2.
Vattenkopporna torkar in mer o mer. Nils är pigg ändå o Erics ögon blir mindre röda men han får vara hemma imorgon också. Nu tar Magnus över o jag jobbar imorgon. Vi har i alla fall bakat idag, kollat några avsnitt av Bron🙊 o sen var vi ute i trädgården o städade upp skräp, tömde gamla blomkrukor, räfsade löv o tog bort ljusslingorna. Vårstädade i solen. Ställde upp utemöblerna efter stormen, de stod ju lite här o där. Våren känner jag en längtan efter o härlig vårsol.
(null)
Kladda o kleta är bra för små barn.
(null)
Glass med🙂
(null)
Baka baka liten kaka..
(null)
Pojken som inte vill lägga sig...
Sarah 25 år.
Kl 05.18 för 25 år sen föddes Sarah. Fort gick det också. Vattnet gick kl 02.00 på natten så jag var inte länge på BB innan hon föddes. Hurra för Sarah ❤️
(null)

Jag vabbar idag med två sjuklingar. Eric vaknade nyss klibbig i ögonen..skönt o vara hemma med dem. (null)